Betonnen bak voor uw woonboot nodig?

Betonnen bak woonbootBent u opzoek naar een betonnen bak voor uw woonboot? Dan hoeft u niet langer meer te zoeken. De betonnen bakken die worden geconstrueerd door de Blauwe Wimpel voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo geven wij maar liefst 10 jaar garantie op alle gewapende betonnen bakken die wij leveren. Kortom: een betonnen bak van De Blauwe Wimpel is de beste betonnen bak voor uw woonboot die u kunt krijgen.

Wanneer u kiest voor een betonnen bak voor uw woonboot van De Blauwe Wimpel zorgen wij ervoor dat deze altijd in één keer worden gestort. Bij een betonnen vak voor uw woonboot maken wij alleen gebruik van grindbeton afkomstig van een door de betonvereniging goedgekeurde en erkende beton centrale. Daarnaast wordt het beton altijd mechanisch verdicht. Voor het betonstaal in de beton constructies uitsluitend hoogwaardig gecertificeerd betonstaal gebruikt wordt. De treksterkte van dit betonstaal bedraagt minimaal 500 N/mm. Een betonnen bak is standaard voorzien standaard van een looprand van gewapend beton van 50 cm breed en 12/15 cm dik, een randbalk van 9 cm breed en 14 cm hoog of helemaal geen rand of balk.

De hoogte van een betonnen bak voor uw woonboot is afhankelijk van verschillende factoren. Het gewicht wat erop komt, de ligplaats en de hoogte boven de waterlijn. Wilt u meer informatie over een betonnen bak voor uw woonboot? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met De Blauwe Wimpel.

Betonnen bak speciaal gemaakt voor uw woonboot.

Vraag meer informatie aan:

Naam
Telefoonnummer  
E-mail
Opmerkingen  
   

Nieuws

Vanaf maart 2015 hebben wij een nieuwe website! Op- of aanmerkingen? mail ons!

Highlights

Woonark Nigtevechtse weg 2
Woonark Nigtevechtse weg 2
Moderne woonark met gevelbekleding bestaande uit stucwerk in verschillende ...
Woonark Amsteldijk 2
Woonark Amsteldijk 2
Woonark op de Amsteldijk nabij Zorgvlied.
Woonark Horn Weesp 3
Woonark Horn Weesp 3
In de omgeving opgaande woonark
Woonark Amsteldijk Amsterdam
Woonark Amsteldijk Amsterdam
Moderne woonark in de Amstel