Waterwoning bouwen van uitstekende kwaliteit.

Waterwoning bouwenWilt u een nieuwe waterwoning bouwen? Kom dan eens langs bij De Blauwe Wimpel. De Blauwe Wimpel beschikt over grondige kennis, ervaring en vakmanschap die borg staan voor een kwalitatief hoogwaardig product. Een waterwoning bouwen behoort tot de specialiteiten van De Blauwe Wimpel. Wij zijn al meer dan 60 jaar werkzaam in de woonarkenbouw en staan graag voor u klaar. De Blauwe Wimpel beschikt over vakmensen die aan uw drijvende woonwens kunnen werken. Laat een waterwoning bouwen door De Blauwe Wimpel en geniet elke dag van een vakantiegevoel.

Wanneer u een waterwoning laat bouwen bij de Blauwe Wimpel bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit en jarenlang zorgeloos genieten. Voordat we een waterwoning gaan bouwen moeten we eerst een ontwerp maken. Als u nog niet precies weet wat u wilt staat ons team graag voor u klaar om alle mogelijkheden te laten zien. Voordat we gaan beginnen aan het bouwen van uw waterwoning stellen we samen, op basis van uw wensen, een programma van eisen op voor uw nieuwe woonark. Wanneer dit is goedgekeurd kunnen we beginnen met uw waterwoning bouwen. Of het nu gaat om een waterwoning bouwen voor bedrijven of particulieren, De Blauwe Wimpel staat graag voor u klaar. Het gehele traject is maatwerk, zoals u het wilt en zolang het technisch haalbaar is.

Wilt u een waterwoning bouwen? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met De Blauwe Wimpel. Wij kunnen desgewenst bij u langs komen om de situatie in te schatten en eventueel advies te geven. Een waterwoning laat u snel en efficiënt bouwen door het bouwteam van De Blauwe Wimpel.

Waterwoning bouwen voor jarenlang woonplezier.

Vraag meer informatie aan:

Naam
Telefoonnummer  
E-mail
Opmerkingen  
   

Nieuws

Vanaf maart 2015 hebben wij een nieuwe website! Op- of aanmerkingen? mail ons!

Highlights

Woonark Nigtevechtse weg 2
Woonark Nigtevechtse weg 2
Moderne woonark met gevelbekleding bestaande uit stucwerk in verschillende ...
Woonark Amsteldijk 2
Woonark Amsteldijk 2
Woonark op de Amsteldijk nabij Zorgvlied.
Woonark Horn Weesp 3
Woonark Horn Weesp 3
In de omgeving opgaande woonark
Woonark Amsteldijk Amsterdam
Woonark Amsteldijk Amsterdam
Moderne woonark in de Amstel