Woonboot bouwer bouwt de ark van uw dromen.

Woonboot bouwerBent u opzoek naar een goede woonboot bouwer? Dan hoeft u niet langer meer te zoeken. De Blauwe Wimpel is een gespecialiseerde woonboot bouwer en houdt zich al sinds 1951 bezig met dit vak. Wilt u ook graag de ark van uw dromen laten bouwen? Neem dan eens contact op met de woonboot bouwer De Blauwe Wimpel. Woonboot bouwer de Blauwe Wimpel beschikt over een team ervaren mensen die uw woning van casco tot voordeurslot onder eigen dak kunnen verzorgen. Voor voorbeelden verwijs ik u naar ons referentiepagina op de site.

Voor mensen die voortdurend het gevoel willen hebben dat ze op vakantie zijn is een woonboot de perfecte oplossing. Woonboot bouwer De Blauwe Wimpel bouwt een speciaal voor u ontworpen woonboot waarin u altijd kunt genieten van de rust op het water. Wanneer u een woonboot laat bouwen door woonboot bouwer de Blauwe Wimpel bent u verzekerd van hoogwaardige drijvende bouwwerken van uitstekende kwaliteit. Op alle woonboten die onze woonboot bouwer gemaakt heeft geven wij 10 jaar garantie. Een woonark laten bouwen is niet iets dat men 'dagelijks' doet. Het is dus zeker zaak om goed over het ontwerp na te denken. Wij trekken graag tijd uit om samen met u tot een zo optimaal mogelijk ontwerp te komen.

Of het nu gaat om de particuliere of de zakelijke markt, woonboot bouwer De Blauwe Wimpel heeft ruime ervaring in het realiseren van drijvende bouwwerken op maat. Wilt u meer informatie? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek of kom onze werf bekijken en de bouwwerken in aanbouw.

Woonboot bouwer De Blauwe Wimpel.

Vraag meer informatie aan:

Naam
Telefoonnummer  
E-mail
Opmerkingen  
   

Nieuws

Vanaf maart 2015 hebben wij een nieuwe website! Op- of aanmerkingen? mail ons!

Highlights

Woonark Nigtevechtse weg 2
Woonark Nigtevechtse weg 2
Moderne woonark met gevelbekleding bestaande uit stucwerk in verschillende ...
Woonark Amsteldijk 2
Woonark Amsteldijk 2
Woonark op de Amsteldijk nabij Zorgvlied.
Woonark Horn Weesp 3
Woonark Horn Weesp 3
In de omgeving opgaande woonark
Woonark Amsteldijk Amsterdam
Woonark Amsteldijk Amsterdam
Moderne woonark in de Amstel