Welkom bij " De Blauwe Wimpel " BV

De Blauwe Wimpel BV is een woonarkenbouwer met ruim 60 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en ontwikkelen van:

  • Woonarken
  • Betonnen bakken
  • Betonnen casco’s
  • Drijvende betonnen steigers
  • Betonnen pontons
  • Aanbouwbakken
  • Inhijscasco's
  • Betonnen kelderbakken

We combineren ons vakmanschap met een efficiënte en snelle manier van bouwen.

U kunt uw woonark in elk stadium van afbouw laten afleveren, een losse betonnen bak, een betonnenbak met materiaal of bouwpakket, een betonnen bak met opbouw zogenaamd glas & waterdicht, Een betonnen bak met opbouw en de ruwbouw afwerking, een betonnen bak met een opbouw zogenaamd geheel klaar en desgewenst ook turn key opgeleverd op de ligplaats incl. transport, afmeren en aansluiten op de nutsvoorzieningen.

Elke woonark is op maat en naar wens van de opdrachtgever gebouwd, waardoor u altijd verzekerd bent van een unieke woonark.

Door ons te specialiseren in het waterwonen en door het zoveel mogelijk toe passen van de modernste technieken en bouwmaterialen, is het mogelijk om voor u een prachtige en moderne woonark te bouwen in verschillende hoogtes, lengtes en breedtes.

Door uw eigen inbreng, al dan niet met behulp van een architect, bent u altijd verzekerd van een woonark waar al uw eisen en wensen in zijn verwerkt.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren en begeleiden bij het realiseren van een unieke woonark. Wanneer u uw droom woonark laat bouwen door woonarkenbouw De Blauwe Wimpel, zijn bij elk onderdeel van uw woonark echte specialisten aan het werk. Of het nu gaat om een grote of een kleine woonark, een hoge of een lage, een rechte of een ronde, een klassieke of een hypermoderne, bij ons bent u altijd verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Is wonen op het water altijd uw droom geweest? Bekijk het ruime aanbod woonarken op onze website en doe genoeg inspiratie op. Samen met uw eigen persoonlijke woonwensen maken wij een woonark op maat waarbij u altijd gevoel heeft van vrijheid en waarbij dagelijks kunt genieten van een prachtig uitzicht.

De Blauwe Wimpel staat garant voor vakkundigheid, klantgerichtheid en bouwt geheel op maat naar ieders wens.

email: info@deblauwewimpel.nl

  

Nieuws

Vanaf maart 2015 hebben wij een nieuwe website! Op- of aanmerkingen? mail ons!

Highlights

Woonark Nigtevechtse weg 2
Woonark Nigtevechtse weg 2
Moderne woonark met gevelbekleding bestaande uit stucwerk in verschillende ...
Woonark Amsteldijk 2
Woonark Amsteldijk 2
Woonark op de Amsteldijk nabij Zorgvlied.
Woonark Horn Weesp 3
Woonark Horn Weesp 3
In de omgeving opgaande woonark
Woonark Amsteldijk Amsterdam
Woonark Amsteldijk Amsterdam
Moderne woonark in de Amstel