Woonarken

Wonen op het water in een woonboot is voor velen een droom. Woonarkenbouw De Blauwe Wimpel maakt van uw droom werkelijkheid! De Blauwe Wimpel heeft zich in 1951 ontwikkeld tot een specialist in de bouw van woonarken op maat. In onze eigen werkplaats kunnen wij woonarken geheel klaar opleveren en naar elke bereikbare locatie verplaatsen. Ook kunt u uw woonark in elk andere stadium van afbouw afnemen: Alleen het betonnen casco tbv de zelfbouw, glas & waterdicht, geheel klaar en zelfs turn key en natuurlijk ook alle stadia daar tussen. E.e.a. altijd in goed overleg.

Wilt u graag een nieuwe woonark laten bouwen ? Aan de hand van en schets of tekening kan het ervaren team van De Blauwe Wimpel u een vrijblijvende prijsopgave geven. Als u bent overtuigd van de kwaliteit en de deskundigheid van ons bedrijf en de opgegeven prijs valt binnen uw budget zullen wij het ontwerp voor u uitwerken. Uiteraard denken wij hierbij zoveel mogelijk met u mee. Wij trekken graag tijd uit om samen met u tot een zo optimaal mogelijk ontwerp te komen. Uiteraard is het ook toegestaan om een architect in te schakelen, wij hebben daar heel goede ervaringen mee.

Waarom een woonark van De Blauwe Wimpel?

  • Meer dan 65 jaar ervaring in het vak
  • Geheel naar uw wens op maat gemaakt
  • Hoge kwaliteit en uiteraard waterproof
  • Praktische indeling
  • Een oerdegelijk betonnen casco
  • Perfecte afwerking

De Blauwe Wimpel bouwt hoogwaardige woonarken van uitstekende kwaliteit op stevige betonnen casco’s. Of het nu gaat om de particuliere of de zakelijke markt, wij hebben ruime ervaring in het realiseren van drijvende bouwwerken op maat.

Nieuws

Vanaf maart 2015 hebben wij een nieuwe website! Op- of aanmerkingen? mail ons!

Highlights

Woonark Nigtevechtse weg 2
Woonark Nigtevechtse weg 2
Moderne woonark met gevelbekleding bestaande uit stucwerk in verschillende ...
Woonark Amsteldijk 2
Woonark Amsteldijk 2
Woonark op de Amsteldijk nabij Zorgvlied.
Woonark Horn Weesp 3
Woonark Horn Weesp 3
In de omgeving opgaande woonark
Woonark Amsteldijk Amsterdam
Woonark Amsteldijk Amsterdam
Moderne woonark in de Amstel