Woonark bouwer met jarenlang ervaring.

Woonark bouwerDe Blauwe Wimpel is een gespecialiseerde woonark bouwer en is opgericht in 1951. Sinds die tijd houdt woonark bouwer De Blauwe Wimpel zich bezig met het bouwen van diverse soorten woonboten. Wij hebben door de jaren heen al diverse modellen woonboten geleverd aan vele verschillende opdrachtgevers, particulier, zakelijk en overheidsinstanties. Door een specifieke bouwmethode leveren wij oersterke casco’s met 10 jaar garantie. Wilt u een op maat gemaakte woonark? Neem dan direct contact op met Woonark bouwer De Blauwe Wimpel.

Hoe gaat de woonark bouwer te werk? Voordat de woonark bouwer te werk gaat moet er eerst een passend ontwerp gemaakt worden. Een woonark laten bouwen is niet iets dat men 'dagelijks' doet. Het is dus zeker zaak om goed over het ontwerp na te denken. Wij trekken graag tijd uit om samen met u tot een zo optimaal mogelijk ontwerp te komen. Samen stellen we, op basis van uw wensen, een programma van eisen op voor uw nieuwe woonark. Aan de hand van de keuze van de indeling, materialen, grootte enz. kan woonark bouwer De Blauwe Wimpel een passende offerte voor u maken. Natuurlijk voldoen al onze gewapend betonnen casco's aan de hoogste kwaliteitseisen.

Woonark bouwer De Blauwe Wimpel heeft een ruime ervaring in het realiseren van drijvende bouwwerken op maat. Enkel, dubbel- of zelfs 3-dubbellaags. Staal, hout of glas. Plat dak, ronde kap of een schuine kapconstructie, woonark bouwer De Blauwe Wimpel bouwt wat u wenst.

Woonark bouwer voor het realiseren van drijvende bouwwerken.

Vraag meer informatie aan:

Naam
Telefoonnummer  
E-mail
Opmerkingen  
   

Nieuws

Vanaf maart 2015 hebben wij een nieuwe website! Op- of aanmerkingen? mail ons!

Highlights

Woonark Nigtevechtse weg 2
Woonark Nigtevechtse weg 2
Moderne woonark met gevelbekleding bestaande uit stucwerk in verschillende ...
Woonark Amsteldijk 2
Woonark Amsteldijk 2
Woonark op de Amsteldijk nabij Zorgvlied.
Woonark Horn Weesp 3
Woonark Horn Weesp 3
In de omgeving opgaande woonark
Woonark Amsteldijk Amsterdam
Woonark Amsteldijk Amsterdam
Moderne woonark in de Amstel